22.01.2022

  • Aseară, Emiși Cuza, Mihaiși Elwira, Lidiași Estera, Cosminși Eliza au pornitîn prima cursă din Israel, unde au avut de îndeplinit diverse misiuni legate de momente cheie din Biblie.

  • Vedetele au fost nevoite să se adapteze rapid la o nouă cultură într-un timp scurt, căci doar așa își vor putea păstra locul în competiție.

  • În minutul de aur, 21:48, peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel national urmăreau Aventura Asia Express – Drumul Împăraţilor.

  • Așa cum era de așteptat, experiențele dure și copleșitoare se vor intensifica în ultima etapă a celui mai dur reality-show.

17/11/21 17:40

Etapa finală din Israel duce competiția Asia Express – Drumul Împăraţilor la un alt nivel. Diseară, misiunile iscă tensiuni între parteneri: ”Sunt terminată fizic”

Marți seară la Asia Express, show difuzat de Antena 1, cele patru echipe rămase în cursa pentru amuleta de aurși premiul de 30.000 de Euro au ajuns în Israel, ultimațarăde pe DrumulÎmpăraților.Ediția a fost una a provocărilor, dar și a emoțiilor puternice. Vedetele au fost...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook