07.07.2020

  • Aproximativ 3.500 de soldaţi şi poliţişti venezueleni au fost desfăşuraţi joi la graniţa cu Columbia pentru a lupta împotriva traficului de droguri şi a contrabandei cu combustibil, au anunţat surse oficiale, relatează AFP.

  • Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro a apreciat că această operaţiune a ascuns o intervenţie militară americană susţinută de Columbia.

  • Desfăşurarea militară venezueleană în statul Tachira (vest) face parte din exerciţii militare începute la 24 iulie în mai multe regiuni ale ţării, a declarat jurnaliştilor amiralul Remigio Ceballos, şeful operaţiunilor armatei.

  • La exerciţii participă militari, poliţişti şi membri ai Miliţiei, un corp de civili ataşat armatei, a adăugat amiralul aflat pe podul Tienditas, la graniţa cu Columbia.

10/08/19 00:04

Exerciţii militare venezuelene la graniţa cu Columbia

Aproximativ 3.500 de soldaţi şi poliţişti venezueleni au fost desfăşuraţi joi la graniţa cu Columbia pentru a lupta împotriva traficului de droguri şi a contrabandei cu combustibil, au anunţat surse oficiale, relatează AFP. Cele două ţări împart o graniţă de 2.200 km, dar...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook