27.02.2021

  • Prefectura Olt anunță că, luni, la Centrul de Îngrijire și Asistență Spineni din cadrul Direcţiei Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGSAPC) Olt s-a inregistrat primul caz confirmat COVID-19.

  • Acesta este un beneficiar care a fost internat în Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru simptomatologie specifică infectării cu virusul SARS-CoV-2.

  • DSP Olt a declanșat o anchetă epidemiologică, iar în urma testării tuturor beneficiarilor și angajaților a rezultat un număr de 44 cazuri pozitive, dintre care 43 beneficiari și 1 asistent medical.

  • De asemenea, s-a dispus restrângerea activităţii într-un pavilion pentru pacienţii şi personalul cu rezultat negativ, iar spațiile rămase libere vor fi decontaminate miercuri.

15/09/20 22:13

Explozie de infectați cu noul coronavirus, la un centru de îngrijire și asistență din Olt

Un număr de 44 de persoane, din care 43 de beneficiari și un angajat, au fost infectate cu noul coronavirus la Centrul de Îngrijire și Asistență Spineni, județul Olt. Prefectura Olt anunță că, luni, la Centrul de Îngrijire și Asistență Spineni din cadrul Direcţiei Generale...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook