05.03.2021

  • Expoziția Harun Farocki – Ar trebui ca realitatea să înceapă, curatoriată de Diana Marincu, include lucrări ale regizorului expuse pentru prima oară în România și propune trei secvențe tematice principale.

  • Invitați la evenimentul de lansare sunt Christian Ferencz-Flatz, profesor și teoretician, traducătorul cărții, și artista Dana Andrei, redactor al revistei IDEA artă + societate.

  • Programul conex al expoziției va include o serie de evenimente prin care publicul este invitat să cunoască mai îndeaproape fascinanta filmografie a lui Harun Farocki.

  • O secțiune a expoziției este concentrată asupra instalațiilor video pe mai multe canale, care constituie ceea ce Farocki numea „o arhivă de expresii filmice” sau un „dicționar cinematografic”.

18/09/20 14:37

Expoziție amplă dedicată marelui regizor Harun Farocki la Art Encounters

Expoziția va prezenta o selecție din filmele, video-urile și instalațiile lui Harun Farocki, parte dintre ele realizate în colaborare cu artista și regizoarea Antje Ehmann, care va fi prezentă la Timișoara cu ocazia vernisajului, joi, 1 octombrie, de la ora 19:00. Regizor,...

RFI ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook