05.06.2020

  • De mai mulți ani, Felicia Ionescu, membră U.A.P., licențiată în pictură, cadru didactic, din 2002, la Universitatea Națională de Arte din București, abordează problematici legate de simbolismul liric al imaginilor.

  • Între 2003 și 2019, a participat la numeroase expoziții artistice de grup, în țară și străinătate (Germania, Grecia, Bulgaria, Slovacia, Serbia etc.).

  • Compozițiile Feliciei Ionescu au rafinamentul picturilor peisagistice chineze din timpul dinastiei Quing, emană liniște, îndeamnă la fraternizarea cu aripile rătăcite în imensitatea peisajului celest.

  • Conceptul expoziției doamnei Felicia Ionescu ține cont de experiențe artistice validate de istoria culturii și preia, în mod creator, simbolistica păsării benefice.

13/02/20 13:03

Expoziție de pictură Felicia Ionescu: Înaripatele Cântătoare

Luni, 10 februarie 2020, la orele 17.30, va avea loc, în Mica Galerie a Institutului Român de Cultură și Cercetare Umanistică de la Veneția (Palazzo Correr / Campo Santa Fosca / Cannaregio 2214 / Veneția), vernisajul expoziției de pictură Înaripatele cântătoare (Alites –...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook