02.03.2021

  • Proiectul vizează îmbunătățirea managementului patrimoniului cultural, îmbunătățirea antreprenoriatului cultural, dezvoltarea de noi competențe și crearea de noi locuri de muncă.

  • L. Caragiale “ din București este, la nivel național, singura instituție publică de spectacole ce deține în patrimoniu colecții impresionante de bunuri culturale, oglindiri istorice ale evoluției dramaturgiei și artei scenice românești.

  • Proiectul „Expoziție inovatoare cu bunuri culturale restaurate” reprezintă, așadar, un sprijin salutar pentru realizarea în cât mai bune condiții a acestor activități și un pas semnificativ către redeschiderea Muzeului către publicul larg.

  • Muzeul TNB a trecut în ultimii ani printr-un amplu proces de reorganizare și reinventariere a colecțiilor pe care le deține.

03/12/20 09:40

„Expoziție inovativă cu bunuri restaurate din colecția Muzeului Teatrului Național București”

La CONFERINȚA DE DESCHIDERE a proiectului vor participa reprezentanți ai beneficiarului finanțării - Teatrul Național „I.L.Caragiale” din București, precum și ai partenerilor proiectului: Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, Muzeul...

RFI ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook