14.07.2020

  • Prețul, fără TVA, „negociat” este exact prețul maxim pe care Spitalul Clinic Județean Arad anunța că este dispus să-l plătească, așa cum reiese din caietul de sarcini, adică 894.000 de lei.

  • Tot atunci, Ioan Andrei Rudeanu renunță la calitatea de administrator al societății, funcție pe care o preia soția sa, Agathe Cristina.

  • Mai exact, din date furnizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului, Lomonar figurează ca fiind persoană fizică asociată în cadrul firmelor SC Karma BB SRL şi în SC Sial Tor SRL.

  • Mai mult, orice act semnat de Simona Mihaela Buzner, cu excepţia celor pentru care se acordă împuternicire singulară expresă, este valabil doar în condiţiile contrasemnării de către fiica lui Vasile Blaga.

20/09/19 14:02

Familia Blaga-Rudeanu, încă un contract de 200.000 de euro, din bani publici

Fiica proaspătului europarlamentar PNL Vasile Blaga a mai pus mâna, recent, pe un contract de peste 200.000 de euro de la stat, pentru transportul sanitar nemedicalizat al pacienților dializați, de la domiciliu către Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad și retur. Contractul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook