03.03.2021

  • FederaţiaSindicatelor din Educaţie SPIRU HARET vrea să organizeze acțiuni de protest din cauza anunțului Executivului de a îngheța salariile.

  • Le transmit, cu această ocazie, membrilor Guvernului şi Parlamentului României ca au timp până la aprobarea Legii Bugetului să facă analize, studii, audit în sistem.

  • Niciun membru al clasei politice nu doreşte însă să facă o analiză reală a veniturilor cadrelor didactice raportate la cele ale altor categorii socio-profesionale, spuneMarius Nistor, președintele FSE.

  • Totodată, federația atrage atenția că veniturile lunare ale cadrelor didactice reprezintă doar o treime comparativ cu angajații cu studii superioare din mediul privat, dar și de către anumite categorii de personal de la stat.

02/01/21 20:41

Federația Spiru Haret amenință cu proteste dacă nu cresc salariile în educație

Federaţia Sindicatelor din Educaţie "SPIRU HARET" vrea să organizeze acțiuni de protest din cauza anunțului Executivului de a îngheța salariile. "Le transmit, cu această ocazie, membrilor Guvernului şi Parlamentului României ca au timp până la aprobarea Legii Bugetului...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook