20.09.2019

  • Acesta este profilul secțiunii FEST Outodoor al FEST-FDR2019, eveniment organizat de Teatrul Național din Timișoara, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al Municipiului Timișoara în perioada13 -18 iunie 2019.

  • FEST Outdoor al FEST-FDR2019 debutează, astfel,joi, 13 iunie, laora 22, pe platoul din fața Teatrului Național, cu spectacolulStational cunoscutei companii spaniole de balet aerian Voalá.

  • Roberto Strada, directorul și coregraful companiei, a devenit celebru ca fiind creatorul a numeroase show-uri aeriene organizate de Capitalele Europene ale Culturii, începând cu 1992.

  • Un spectacol cu cronici elogioase în presa culturală din Europa și de peste Ocean,Stationeste o comedie plină de sensibilitate și inedit, al cărei unic decor este cerul și sunetul inconfundabil al bandoneonului.

07/06/19 18:14

FEST Outdoor aduce zburători și iluzii optice pe platoul din fața Teatrului Național din Timișoara

Actori – zburători suspendați de brațul unei macarale uriașe, la zeci de metri deasupra Pieței Victoriei, actori – acrobați dansând vertical pe ziduri rotitoare, sau iluminând platoul din fața Teatrului Național cu ample efecte pirotehnice și iluzii optice, dar, înainte...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook