03.12.2020

  • Una dintre aceste interdicții dispuse de Guvernul Orban, prin declararea prelungită a stării de alertă, este și închiderea locurilor de joacă pentru copii din parcuri.

  • 19 loturi din 25, la Dupex Prima firmă câștigătoare a acestor contracte este deja binecunoscuta SC Dupex SRL, companie abonată, anual, la astfel de afaceri publice în Cluj-Napoca.

  • Conform datelor oficiale, la Primăria Municipiului Cluj-Napoca lucrează, începând cu anul 2012, în calitate de referent, o anume Carmen Ileana Gabor.

  • Aceasta a ajuns la primărie după ce, din 2010, activa tot ca referent în cadrul Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Cluj-Napoca.

07/09/20 07:28

Fie COVID-ul cât de rău, clientela politică trebuie să trăiască și anul acesta. Guvernul a închis locurile de joacă, Boc bagă 1.000.000 € în tobogane

Campania electorală pentru alegerile locale, deși nu pare să reprezinte deloc o provocare deosebită pentru actualul edil al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, în intenția sa de a câștiga un nou mandat, scoate, din nou, din bugetul municipalității sume importante de bani....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook