29.05.2020

  • Canalul YouTube nou creat oferă celor interesați posibilitatea de abonare și de alertare prin e-mail asupra noilor postări.Accesulpe aceste canale online ale Filarmonicii„George Enescu“ va fi gratuit pentru toți iubitorii muzicii.

  • Daniel Ciobanuinterpretează îndrăgitaRapsodie pe o temă de Paganini pentru pian şi orchestrăa marelui romantic rus, pentru ca apoiChristianBadeaşi Orchestra Filarmoniciisă ofere publicului selecţiuni din bine cunoscuta SuităCarmen,din opera omonimă compusă de Bizet.

  • Pe lângă acestea, programul cuprinde lucrări semnate de doi dintre cei mai importanţi şi populari compozitori de anvergură universală –Serghei Rahmaninov şi Georges Bizet.

  • O altă creaţie autohtonă a fost selectată din creaţia luiAlfred Alessandrescu, continuator al moştenirii enesciene în secolul XX – poemul simfonicActeon.

02/04/20 18:50

Filarmonica „George Enescu“ anunță înființarea canalului propriu pe YouTube

Filarmonica „George Enescu“ se aliniază trendului digital din secolul XXI și din această perioadă de criză marcată de răspândirea COVID-19, anunțând înființarea canalului YouTube propriu, care poate fi accesat, începând de joi 2 aprilie 2020, de la ora 19.00, la adresa:...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook