20.02.2020

PE SCURT

  • Pelicula La Gomera, regizat deCorneliu Porumboiu, este propunerea României pentru premiile Oscar 2020, la categoria Cel mai bun lungmetraj internaţional, informează un comunicat RollerCoaster.

  • Filmul a avut premiera mondială la Festivalul de la Cannes șiîl are în rolul principal pe Vlad Ivanov.

  • Academia Americană de Film a decis, în aprilie 2019, să schimbe denumirea categoriei Cel mai bun film într-o limbă străină în Cel mai bun lungmetraj internaţional (Best International Feature Film).

  • Din distribuție mai fac parte Catrinel Marlon (Menghia), Rodica Lazăr, Sabin Țambrea, Julieta Szönyi, George Piștereanu, István Teglas, Agustí Villaronga, Cristóbal Pinto şi Antonio Buíl.

26/08/19 15:33

„LA GOMERA”, propunerea României pentru o nominalizare la Oscar 2020

„La Gomera”, filmul regizat de Corneliu Porumboiu, a fost desemnat propunerea României pentru o nominalizare la categoria „Cel mai bun lungmetraj internațional” a premiilor Oscar 2020. Pelicula, cu Vlad Ivanov în rol principal,  care a avut premiera mondială la Festivalul...

Jurnalul ·

Filmul 'La Gomera", al regizorului Corneliu Porumboiu, propus la premiile Oscar 2020

Pelicula "La Gomera", regizat de Corneliu Porumboiu, este propunerea României pentru premiile Oscar 2020, la categoria "Cel mai bun lungmetraj internaţional", informează un comunicat RollerCoaster. Filmul a avut premiera mondială la Festivalul de la Cannes și îl are în rolul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook