04.06.2020

  • Este pentru a doua oară când prestigiosul eveniment îi acordă regizorului român recunoașterea internațională după Ursul de Aur pentru scurtmetraj din 2014.

  • Filmul Malmkrog este și cea mai provocatoare producție semnată de Cristi Puiu până în prezent, „un film european uriaș, de-a dreptul eroic”cum îl descrie presa internațională.

  • Din distribuție fac parte: Frédéric Schulz-Richard, Agathe Bosch, Diana Sakalauskaité, Marina Palii, Ugo Broussot și István Téglás.

  • Considerat deschizătorul de Noul Valîn cinematografia românească, regizorul Cristi Puiu a fost primit călduros la Berlin.

03/03/20 10:20

Filmul românesc strălucește la Berlinală: Cristi Puiu a câștigat Premiul pentru cel mai bun regizor la secțiunea Encounters cu Malmkrog, cel mai recent proiect al său

Cristi Puiu a fost distins sâmbătă seară cu Premiul pentru cel mai bun regizor la secțiunea Encounters în cadrul ceremoniei de gală a celei de-a 70-a ediții a Festivalul Internațional de Film de la Berlin. Este pentru a doua oară când prestigiosul eveniment îi acordă regizorului...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook