29.09.2020

  • După ce a triumfat la premiile Oscar, BAFTA, Goya, Globurile de Aur şi la Festivalul de la Veneţia, filmul lui Alfonso Cuarón se supune acum verdictului industriei ibero-americane.

  • Producţia mexicană a putut simţi deja sâmbătă gustul victoriei, fiind recompensată cu Premiul Platino al Publicului acordat pentru cea mai bună actriţă, Yalitza Aparicio.

  • După votul pe site-ul premiilor, publicul a decis să-l premieze şi pe actorul spaniol Javier Bardem, pentru magistrala sa interpretare în filmul 'Todos lo saben', al iranianului Asghar Farhadi.

  • Ana Brun ('Las herederas'), Marina de Tavira ('Roma'), Penélope Cruz ('Todos lo Saben') şi Yalitza Aparicio ('Roma') sunt aspirantele la trofeul pentru cea mai bună interpretare feminină.

12/05/19 17:54

Filmul 'Roma' şi cântăreţul Raphael, marii protagonişti ai Premiilor Platino 2019 ale cinematografiei ibero-americane

După ce a triumfat la premiile Oscar, BAFTA, Goya, Globurile de Aur şi la Festivalul de la Veneţia, filmul lui Alfonso Cuarón se supune acum verdictului industriei ibero-americane. Şi o face în stil mare, având în vedere că optează la 9 trofee, inclusiv pentru cel mai bun...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook