24.04.2018

PE SCURT

  • War for the Planet of the Apes, filmul final al trilogiei științifico-fantastice inspirate din romanul francezului Pierre Boule, a fost lansat vineri în cinematografele din Statele Unite și Canada.

  • Pelicula este regizată de Matt Reeves și îi are în rolurile principale pe actorii Toby Kebbell, Andy Serkis, Judy Greer și Woody Harrelson.

  • Rolul principal din acest film din franciza Omul-Păianjen este interpretat de un nou actor — britanicul Tom Holland, care a interpretat rolul popularului super erou și în Captain America: Civil war (2016).

  • În șapte săptămâni de proiecții în Statele Unite și Canada, această peliculă a vândut bilete în valoare de 380,6 milioane de dolari.

17/07/17 08:49

Filmul "War for the Planet of the Apes", pe primul loc în box office-ul nord-american

"War for the Planet of the Apes", filmul final al trilogiei științifico-fantastice inspirate din romanul francezului Pierre Boule, a fost lansat vineri în cinematografele din Statele Unite și Canada. Acest lungmetraj, care beneficiază de efecte speciale impresionante, cu...

Romania TV ·

Filmul "War for the Planet of the Apes" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul "War for the Planet of the Apes" a detronat cel mai recent lungmetraj din franciza "Omul-Păianjen", intitulat "Spider-Man: Homecoming", și a debutat pe primul loc în box office-ul din America de Nord, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică seară de compania...

Agerpres ·

Filmul "War for the Planet of the Apes" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Φωτογραφία αρχείου

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook