29.09.2020

  • Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, îi invită pe primari la o dezbatere privind începerea anului școlar, pentru a solicita Guvernului alocarea resurselor financiare necesare.

  • Deşi Primăria Capitalei nu are în administrare reţeaua şcolară, această fiind la primăria de sectoare, cred că este responsabilitatea noastră, a tuturor, să nu lăsăm lucrurile aşa.

  • „Sistemul de învăţământ are nevoie de investiţii, pregătire şi adaptare la noile cerinţe pentru desfăşurarea anului şcolar în condiţii de siguranţă sanitară pentru elevi şi cadre didactice.

  • În continuare, vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Educației, Monica Anisie, se rezumă la promisiuni conjugate la timpul viitor.

07/08/20 10:40

Firea îi invită pe primari la o dezbatere legată de începutul anului școlar: Este momentul să cerem Guvernului să aloce resursele financiare necesare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, îi invită pe primari la o dezbatere privind începerea anului școlar, pentru a solicita Guvernului alocarea resurselor financiare necesare.  „Sistemul de învăţământ are nevoie de investiţii, pregătire şi adaptare la noile cerinţe...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook