06.04.2020

  • La propunerea Primarului General, în ședința de ieri a Consiliului General al Municipiului București, a fost aprobat un proiect care privește chiriașii din imobilele Administrației Fondului Imobiliar (AFI).

  • Primarul General, Gabriela Firea: „Amânăm fără nicio penalitate plata chiriilor pentru cei care locuiesc în casele sau apartamentele de la AFI.

  • Astfel, pe perioada stării de urgență determinate de epidemia COVID-19, nu se vor calcula majorări pentru eventuala plată cu întârziere a chiriei datorate de aceștia.

  • Proiectul are ca scop să sprijine această categorie de chiriași în depășirea eventualelor dificultăți financiare pe care le-ar putea înregistra în această perioadă, și prevenirea formării de noi datorii.

24/03/20 11:13

Firea: Pe durata stării de urgență nu se percep majorări de întârziere la plata chiriei locuințelor PMB

Pe durata stării de urgență, nu se percep majorări de întârziere la plata chiriei locuințelor de la Primăria Capitalei. La propunerea Primarului General, în ședința de ieri a Consiliului General al Municipiului București, a fost aprobat un proiect care privește chiriașii...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook