07.03.2021

PE SCURT

  • Prim-vicepreşedinte PSD, Gabriela Firea, susținecă vaccinarea extinsă împotriva COVID, anunțată de Klaus Iohannis şi Ludovic Orban în campania electorală, s-ar fi transformat în una simbolică.

  • În România, centrul național de primire și stocare al dozelor de vaccin este Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” din București.

  • Dozele de vaccin alocate primei tranșe „simbolice” vor fi alocate pentru vaccinarea personalului medical din cele 10 unități medicale de fază I, dintre care două sunt din București.

  • Matei Balș“, la București – Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Dr.

18/12/20 12:28

Firea: Vaccinarea extinsă, e simbolică. Dozele nu ajung nici la jumate din personalul medical din prima linie

Prim-vicepreşedinte PSD, Gabriela Firea, susține că vaccinarea extinsă împotriva COVID, anunțată de Klaus Iohannis şi Ludovic Orban în campania electorală, s-ar fi transformat în una simbolică. "Dozele nu ajung nici măcar pentru jumătate din personalul medical din prima...

Jurnalul ·

Lista celor 10 spitale din România unde vor ajunge primele doze de vaccin anti-Covid

Dozele de vaccin alocate primei tranșe „simbolice” vor fi alocate pentru vaccinarea personalului medical din cele 10 unități medicale de fază I, dintre care două sunt din București. Luând în considerare că Agenția Europeană a Medicamentului a anunțat data de 23 decembrie...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook