29.11.2021

  • Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a anunțat, vineri dimineață, că își retrage semnătura de pe proiectul de lege inițiat de un parlamentar PSD care îngrădește accesul la informațiile de interes public.

  • Anunțul lui Florin Roman a venit după ce jurnaliștii au criticatacest proiect.

  • Cât despre partea politică, înțeleg că orice dezbatere în perioada campaniei electorale nu este posibilă, totul fiind țintit pe atacuri, fără legătură cu subiectul.”,a scris Florin Roman.

  • Proiectul, depus la Senat, limitează accesul la informațiile publice și oferă posibilitatea autorităților să refuze accesul pe motiv de „rea-credință” ori pentru că documentele depășesc 50 de pagini.

18/10/20 01:52

Florin Roman a anunțat că își retrage semnătura de pe proiectul de lege care îngrădește accesul la informațiile de interes public

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a anunțat, vineri dimineață, că își retrage semnătura de pe proiectul de lege inițiat de un parlamentar PSD care îngrădește accesul la informațiile de interes public. Ulterior, și PSD a anunțat același lucru. Anunțul lui Florin Roman...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook