23.01.2021

PE SCURT

  • În primăvara acestui an, când am acceptat să facem parte din boardul actualei ediţii, eram optimiști și credeam că FNT 2020 va fi același ca întotdeauna.

  • SECȚIUNI FNeuitareT își propune să pună în valoare o parte din patrimoniul spectacular românesc constituit în ultimele decenii.

  • Cele zece spectacole selectate sunt exemplare prin forța creației, prin profunzimea și abilitatea de a articula discursuri scenice despre om și umanitate.

  • Paralel cu selecția spectacolelor Best of, s-a realizat și selecția spectacolelor de la începutul stagiunii 2019-2020.

12/11/20 02:28

FNT 30 / FNT ALTFEL

În primăvara acestui an, când am acceptat să facem parte din boardul actualei ediţii, eram optimiști și credeam că FNT 2020 va fi același ca întotdeauna. Cu un București scăldat de soarele sau ploile sfârșitului de octombrie, cu acel freamăt inconfundabil al sărbătorii teatrale,...

RFI ·

FNT 30 / FNT ALTFEL (online pe www.fnt.ro & la TVR) Festivalul Național de Teatru, Ediția a 30-a, 22-29 noiembrie 2020

SECȚIUNI FNeuitareT își propune să pună în valoare o parte din patrimoniul spectacular românesc constituit în ultimele decenii. E o secțiune ce implică revizitarea și recuperarea trecutului, dar și redefinirea arhivei ca un spațiu viu al memoriei. Cele zece spectacole...

RFI ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook