16.01.2021

PE SCURT

  • Florin Mototolea, zis Emi Pian, lider al clanului interlop Duduianu, a murit în urma unei răfuieli care a avut loc în Sectorul 6, din București.

  • În urmă cu aproximativ un an și jumătate Nicolae Duduianu lovea cu mașina un bărbat care traversa pe verde la intersecția Străzii Buzoieni cu Calea Rahovei.

  • Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

  • Un bărbat în vârstă de 39 de ani a murit, marți, în urma unui conflict între mai multe persoane produs în sectorul 6 al Capitalei, a anunțat Mediafax.

02/12/20 09:01

Fostul lider al clanului Duduianu a murit în penitenciar

Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, liderul clanului interlop Duduianu din Capitală, a murit în Penitenciarul Mioveni. Potrivit Antena 3, Nicolae Duduianu a murit, noaptea trecută, în urma unui infarct. În vârstă de 77 de ani, Nicolae Duduianu se afla în închisoare unde...

Jurnalul ·

Răfuială în stil mafiot. Liderul Clanului Duduianu, ucis pe o stradă din sectorul 6

Florin Mototolea, zis Emi Pian, lider al clanului interlop Duduianu, a murit în urma unei răfuieli care a avut loc în Sectorul 6, din București. Un bărbat în vârstă de 39 de ani a murit, marți, în urma unui conflict între mai multe persoane produs în sectorul 6 al Capitalei,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook