04.06.2020

PE SCURT

  • Însă, într-un punct, aceste opinii se întâlnesc, în sensul că Victor Costache nu ar fi trebuit să ocupe funcția de membru al Guvernului.

  • Motivul oficial invocat, prin vocea premierului Ludovic Orban, a fost acela al unor probleme personale, dar și profesionale.

  • Dacă social-democrații sunt mai subtili în această argumentație, liderul UDMR, Kelemen Hunnor, spune clar: “Costache nu avea ce să caute la Guvern”.

  • În schimb, liderul USR, Dan Barna, vrea explicații concrete din partea premierului cu privire la această măsură, iar Alianța USR-PLUS îl critică pe noul ministru, deja, Nelu Tătaru.

27/03/20 09:37

Fostul ministru, criticat pentru ce a făcut. Noul ministru, criticat pentru ce vrea să facă

Demisia lui Victor Costache din fruntea Ministerului Sănătății este analizată, diferit, de liderii partidelor politice. Însă, într-un punct, aceste opinii se întâlnesc, în sensul că Victor Costache nu ar fi trebuit să ocupe funcția de membru al Guvernului. Dacă social-democrații...

Jurnalul ·

Ordinele de ministru cu privire la COVID-19, semnate în ultimele zile de secretarii de stat. Cazul Victor Costache – demisie sau dezertare?

La patru luni de la accederea în Guvernul României, ministrul Sănătății, Victor Costache, care a supraviețuit în fotoliul ministerial atât moțiunii de cenzură, cât și avizelor negative emise de comisiile parlamentare, a decis, ieri, să demisioneze din funcție. Motivul oficial...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook