07.07.2020

  • Fostul secretar al Primăriei Timişoara, Cojocari Ioan, rămâne cu condamnarea de 3 ani cu suspendare dată de Tribunalul Timiş.

  • Dispune suspendarea executării sub supraveghere a pedepsei de 3 ani închisoare şi stabileşte un termen de supraveghere de 4 (patru) ani (...), arată sentinţa publicată luni seara pe site-ul Curţii de Apel Timişoara.

  • Inculpaţi în dosar au mai fost, pentru abuz în serviciu sau complicitate la această infracţiune, şi viceprimarul din timpul mandatului Ciuhandu, Adrian Orza, dar şi alţi şase angajaţi ai municipalităţii.

  • Politehnica Timişoara S.A. (...) nu a servit intereselor comunităţii, ci doar pe acelea ale unui grup privat de interese, organizat în jurul clubului de fotbal, finanţarea fiind ilegală.

04/11/19 18:48

Fostul primar Ciuhandu, condamnat definitiv la 3 ani cu suspendare în dosarul finanţării Clubului "Poli" Timișoara

Curtea de Apel Timişoara l-a condamnat luni, definitiv, pe fostul primar al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, la trei ani cu suspendare, în dosarul finanţării ilegale a Clubului de Fotbal Politehnica Timişoara, când acesta era condus de Marian Iancu. În dosar au mai fost judecaţi...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook