11.07.2020

  • Alexandru Cicâldău a reuşit o ''dublă'' pentru gazde (7, 26), al doilea gol fiind marcat la vinclu dintr-o lovitură liberă obţinută de Dan Nistor, aflat la meciul său de debut la Universitatea.

  • Arbitru: Marius Avram (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ); arbitru de rezervă: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti) Observatori: Corneliu Fecioru (Bucureşti) - CCA, Mircea Călin (Bucureşti) - LPF AGERPRES

  • Golul de onoare al oaspeţilor a fost înscris de Marius Constantin (37 - penalty), după un fault comis de Stephane Acka asupra lui Dumitru Cardoso.

  • Universitatea a reuşit a cincea sa victorie consecutivă acasă, la primul meci al lui Corneliu Papură, după demisia lui Victor Piţurcă.

13/02/20 13:03

Fotbal - Liga I: Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaş 3-1

Universitatea Craiova a învins-o pe Gaz Metan Mediaş cu scorul de 3-1 (2-1), vineri seara, pe teren propriu, în prima partidă din 2020, în etapa a 23-a Ligii I de fotbal. Alexandru Cicâldău a reuşit o ''dublă'' pentru gazde (7, 26), al doilea gol fiind marcat la vinclu...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook