01.04.2020

PE SCURT

  • Seth Wang, manager de ţară la Huawei Turkey Consumer Electronics Group, a declarat că sute de ingineri software lucrează pentru ca infrastructura HMS să fie gata de utilizare în Turcia.

  • Vorbind la o conferinţă de presă, şeful Turkcell, Murat Erkan, a afirmat că firma vrea să vândă un milion de telefoane mobile Huawei cu infrastructura HMS până la finalul lui 2021.

  • Autorităţile de la Washington sunt preocupate că tehnologia Huawei utilizată în reţelele 5G ar putea fi folosită pentru spionaj în slujba statului chinez.

  • '''Nu dorim să vedem afectată dezvoltarea companiilor europene pe piaţa chineză din cauza discriminării şi protecţionismului Franţei şi al altor ţări europene faţă de Huawei'', a avertizat ambasada Chinei.

13/02/20 16:02

Franţa intenţionează să ofere companiei Huawei un acces limitat la realizarea reţelelor 5G

După Regatul Unit, Franţa intenţionează la rândul ei să ofere companiei chineze Huawei un acces limitat la construcţia reţelelor 5G, în pofida presiunilor americane de a exclude colaborarea cu acest producător de echipamente de telecomunicaţii, relatează joi agenţiile AFP...

Jurnalul ·

Și Turkcell va folosi serviciile mobile ale Huawei

Compania turcească de telecomunicaţii Turkcell a semnat un acord cu gigantul chinez Huawei pentru a utiliza infrastructura sa de aplicaţii mobile, devenind primul furnizor din afara Chinei care va utiliza sistemul, au anunţat miercuri cei doi operatori, transmite Reuters....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook