30.03.2020

  • Intr-un materialul aparut recent in mass-media se precizeaza ca finantarea din partea forului mondial, identificat eronat cu fosta denumire drept International Rugby Board, actualmente World Rugby, a scazut.

  • Incepem prin a ne exprima recunostinta pentru atentia de care se bucura sportul, fie ea si generata de bugetele acordate in acest an federatiilor.

  • Exista finantari pentru Dezvoltare, Formare, Inalta Performanta, s.a.m.d., relatia contractuala intinzandu-se pe mai multi ani, cu sume specificate de la semnare, cu obiective si evaluari separate.

  • Dorim sa precizam ca toate contractele de finantare pe care le are aceasta institutie cu federatiile nationale au mai multe paliere, in directa legatura cu strategia World Rugby pentru tarile in cauza.

14/08/19 21:25

FRR, precizări privind finanţarea internaţională

"Incepem prin a ne exprima recunostinta pentru atentia de care se bucura sportul, fie ea si generata de bugetele acordate in acest an federatiilor. Simplul fapt ca exista un dialog despre sport, ca acesta este amintit pe agenda zilei in fata publicului larg ar fi imbucurator...

Romania TV ·

FRR, precizări privind finanţarea internaţională

Romania TV

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook