21.11.2019

  • Doar 75 de grame de caju, migdale sau nuci îmbunătăţesc în mod semnificativ nivelul de zahăr din sânge, au descoperit oamenii de ştiinţă canadieni.

  • Nucile reduc, de asemenea, colesterolul rău, precum şi nivelurile de proteine APO-B asociate bolilor de inimă.

  • Rezultatele arată cât de importante sunt grăsimile nesaturate pentru controlul zahărului din sânge, susţin cercetătorii.

  • Caloriile totale zilnice........... Citește mai departe aici despre fructele aportul caloric

22/03/19 09:39

Fructele cu coajă lemnoasă stabilizează nivelul de zahăr din sânge

Doar 75 de grame de caju, migdale sau nuci îmbunătăţesc în mod semnificativ nivelul de zahăr din sânge, au descoperit oamenii de ştiinţă canadieni. Un pumn de fructe cu coajă lemnoasă crude consumate zilnic stabilizează zahărul din sânge la persoanele cu diabet de tip...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook