06.08.2020

  • Cu ocazia zilei de 1 iunie, Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) lansează campania „Și ei sunt copiii României”.

  • Cu ajutorul Direcțiilor Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din toată țara, FACIAS a realizat o radiografie la zi a situației și a problemelor reale cu care se confruntă acest sistem.

  • Inițiativa are ca scop îmbunătățirea legislației care, în acest moment, îngreunează procesul de adopție și face ca mulți dintre copiii instituționalizați să nu aibă șansa de a crește într-o familie.

  • Dintre aceștia, majoritatea (peste 60%) au vârste cuprinse între 6-13 ani, perioadă esențială în dezvoltarea oricărui copil.

04/06/19 19:54

Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) lansează campania „Și ei sunt copiii României”

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) lansează campania „Și ei sunt copiii României”. Inițiativa are ca scop îmbunătățirea legislației care, în acest moment, îngreunează procesul de adopție și face ca mulți...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook