09.07.2020

  • Pavel Pughin este prim-vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrii a Municipiului București și coordonează, din partea grupului Maguay, secțiunea „Industrie” a acestei organizații.

  • Ultima notificare existentă în baza Oficiului Registrului Comerțului, din 19 iulie 2019, arată că societatea este deținută și administrată, în continuare, de Eduard Ion Pughin, în calitate de unic asociat.

  • Furnizorii agreați de STS au fost SC Maguay Compuners SRL și SC World Proffesional Services SRL din Ploiești, contractul ridicându-se la valoare de 14.175.000 de lei fără TVA.

  • De altfel, SC Maguay Computers SRL este una dintre cele două societăți care au livrat Serviciului de Telecomunicații Speciale celebrele tablete utilizate în timpul celor două scrutinuri ale alegerilor prezidențiale din toamna anului trecut.

18/05/20 12:17

Furnizorul tabletelor pentru prezidențialele din 2019, contractat de Casa de Pensii cu o zi înaintea prelungirii stării de urgență

Compania care a furnizat, în toamna anului trecut, Serviciului de Telecomunicații Speciale, celebrele tablete folosite pentru scanarea cărților de identitate la alegerile prezidențiale, a fost contractată, cu o zi înainte de prelungirea stării de urgență, la mijlocul lunii...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook