06.06.2020

PE SCURT

  • Centrul Naţional pentru Uragane (NHC) din SUA a anunţat joi seara că se aşteaptă până la 45 de centimetri de ploaie în unele zone până vineri după-amiază.

  • Ed Gonzalez, şeriful comitatului Harris, care include Houston, a confirmat cel de-a doilea deces din cauza furtunii.

  • Cealaltă victimă a murit electrocutată la sud-est de Houston în timp ce încerca să-şi ducă la adăpost calul, informează Agerpres.

  • Aeroportul Intercontinental George Bush din Houston a oprit toate zborurile timp de aproximativ două ore, iar guvernatorul statului Texas, Greg Abbott, a decretat stare de urgenţă în peste zece comitate.

20/09/19 17:06

Furtuna Imelda a lovit Texasul: Doi morţi şi sute de persoane descarcerate din maşinile inundate

Centrul Naţional pentru Uragane (NHC) din SUA a anunţat joi seara că se aşteaptă până la 45 de centimetri de ploaie în unele zone până vineri după-amiază. Ed Gonzalez, şeriful comitatului Harris, care include Houston, a confirmat cel de-a doilea deces din cauza furtunii. El...

Romania TV ·

Furtuna Imelda a lovit Texasul: Doi morţi şi sute de persoane descarcerate din maşinile inundate

Romania TV

SUA: Doi morți și sute de case inundate în Houston din cauza furtunii Imelda

Furtuna tropicală Imelda a adus ploi torenţiale în zona Houston, statul Texas și a provocat moartea a cel puţin două persoane, în timp ce salvatori în bărci au scos sute de persoane din maşini înghiţite de ape. Aeroportul internaţional din Houston a anulat curse şi zeci...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook