01.06.2020

PE SCURT

  • Gazonul Arenei Naţionale, deteriorat după concertele din această vară, a fost înlocuit cu unul nou, care a costat circa 240.000 de euro, a declarat, ieri, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

  • Gabriela Firea s-a arătat mulțumită de noul gazon de pe Arena Națională, care a fost schimbat pentru a 10-a oară de la inaugurare.

  • Gazonul nou permite deja desfăşurarea activităţilor sportive şi nu vor fi surprize neplăcute la meciul de pe 5 septembrie, dintre echipele naţionale de fotbal ale României şi Spaniei, din preliminariile EURO 2020.

  • În premieră, Primăria Capitalei a încheiat un contract cu o firmă care va înlocui gazonul ori de câte ori e nevoie.

30/08/19 14:59

Gabriela Firea a a dezvăluit cât a costat NOUL GAZON de pe Arena Naţională FOTO

Gabriela Firea s-a arătat mulțumită de noul gazon de pe Arena Națională, care a fost schimbat pentru a 10-a oară de la inaugurare. Primul meci care se va juca pe Arena Națională va fi România - Spania, pe 5 septembrie. "Mi s-a garantat că acesta va fi într-o stare optimă,...

Romania TV ·

Gabriela Firea a a dezvăluit cât a costat NOUL GAZON de pe Arena Naţională FOTO

Romania TV

Arena Naţională: gazon nou, numai bun pentru fotbal

Gazonul Arenei Naţionale, deteriorat după concertele din această vară, a fost înlocuit cu unul nou, care a costat circa 240.000 de euro, a declarat, ieri, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Lucrările au fost monitorizate de reprezentanţii UEFA. Gazonul nou permite...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook