04.08.2020

PE SCURT

  • Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmatcă Bucureştiul nu figurează în proiectul Guvernului de rectificare a bugetului de stat, postat în urmă cu o zi pe pagina web a Ministerului Finanţelor Publice.

  • Necesarul de suplimentare a bugetului Capitalei este mult mai mare, nu se rezumă la cele 62,4 milioane de lei solicitate de noi; această sumă corespunde punctual cererii venite de Ministerul de Finanţe.

  • PMB aminteşte că prin legea bugetului de stat a fost repartizată Bucureştiului în acest an, pentru aceste categorii de servicii publice descentralizate, suma de 30,8 milioane de lei.

  • Ca de fiecare dată, subliniez că sumele pe care le solicităm nu sunt un moft, ci dreptul bucureştenilor, în calitate de contributori la formarea bugetului de stat.

28/11/19 18:14

Gabriela Firea: Bucureştiul nu figurează în proiectul Guvernului de rectificare bugetară

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, că Bucureştiul nu figurează în proiectul Guvernului de rectificare a bugetului de stat, postat în urmă cu o zi pe pagina web a Ministerului Finanţelor Publice. "Deşi am comunicat prompt datele care ne-au fost...

Jurnalul ·

Firea: Bucureștiul nu apare în proiectul de rectificare bugetară

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat că Bucureştiul nu figurează în proiectul Guvernului de rectificare a bugetului de stat, postat în urmă cu o zi pe pagina web a Ministerului Finanţelor Publice. "Deşi am comunicat prompt datele care ne-au fost solicitate...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook