20.04.2021

  • UPDATE: Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, susține că autobuzele școlare a căror circulație a fost oprită în 2020 au reprezentat o măsură populistă a fostului primar Gabriela Firea.

  • Autobuzele școlare erau destinate doar pentru 6 școli din cele 600 ale Bucureștiului și nicidecum pentru toate unitățile de învățământ din Capitală.

  • Nicușor Dan susține că, în prezent, toți elevii circulă gratuit pe toate mijloacele de transport în comun, pe toate traseele din București.

  • Ea susține că „după ce a blocat construirea Spitalului Metropolitan, a Pasajului Doamna Ghica, a lucrărilor din Prelungirea Ghencea, noul primar al Dreptei Unite se răzbună și pe copii”.

03/02/21 15:40

Gabriela Firea face acuzații dure: Luni începe școala fizic. Primarul general a ordonat oprirea transportului școlar! Replica lui Nicușor Dan

UPDATE: Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, susține că autobuzele școlare a căror circulație a fost oprită în 2020 au reprezentat o măsură populistă a fostului primar Gabriela Firea. Generau costuri mari și erau disponibile doar pentru 6 din cele 600 de școli din...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook