26.01.2020

  • Oradea se alătură oraşelor Alba Iulia şi Piatra Neamţ, ca al treilea punct al campusului digital pe care comunitatea îl construieşte în ţară', se precizează în comunicatul Digital Nation.

  • Fiecare specializare are o durată de 12 luni, la finalul cărora absolvenţii interesaţi sunt ajutaţi de echipa Digital Nation în găsirea de joburi digitale pe plan local.

  • Dacă anul acesta am avut capacitate doar pentru 3 judeţe, sperăm ca la anul să demarăm proiectul cu cât mai multe municipalităţi partenere', a declarat Paul Apostol, fondator Digital Nation.

  • Abordarea comunităţii a fost de altfel şi cea care a convins Google să se implice în proiect, proiectul fiind la momentul de faţă cea mai mare investiţie realizată de Google.org

22/08/19 20:49

Generaţia Tech. Oradea, al treilea oraş în cadrul proiectului de digitalizare

'Trei oraşe româneşti au acces în acest prim an la programul de digitalizare gratuit oferit tinerilor români, proiect realizat cu o investiţie de jumătate de milion de dolari din partea Google.org. Oradea se alătură oraşelor Alba Iulia şi Piatra Neamţ, ca al treilea punct...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook