04.08.2020

  • Orchestra simfonică a Filarmonicii va fi condusă de maestrul Ilarion Ionescu-Galaţi, Corul Filarmonicii - de dirijorul Iosif Ion Prunner, iar solist în lucrarea lui Gershwin va fi pianistul Daniel Goiți.

  • Soliștii Veronica Anușca,Valentin Racoveanuși Valentin Vasiliu vor fi invitaţi să interpreteze Carmina Burana, alături de Corul de Copii Radio, condus de Răzvan Rădos.

  • Cea mai frumoasă întâlnire rămâne cea cu marele dirijor George Georgescu, care a fost maestrul meu și de la care am învățat că orchestra este singurul instrument cu suflet.

  • Evoluează, de asemenea, în Cuba, Japonia, Filipine, Singapore, China, Italia, Spania, Franţa, Germania, Polonia, Belgia etc.

26/06/19 15:08

Gershwin și Orff pe scena Ateneului Român, la finalul unei fantastice stagiuni aniversare Filarmonica “George Enescu” – 150

Capodoperele Rhapsody in Blue pentru pian şi orchestră, de George Gershwin, şi Carmina Burana, cantată scenică de Carl Orff , vor face parte joi, 27 iunie, şi vineri, 28 iunie, de la ora 19.00, din programul care va închide stagiunea simfonică aniversară 2018-2019 a Filarmonicii...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook