17.10.2019

  • Spre deosebire de Oscaruri sau de alte astfel de competiţii, nu profesioniştii din industria filmului sunt cei care votează, ci sutele de membri ai Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association - HFPA).

  • Mexicanul va concura cu veteranul Spike Lee (''BlacKkKlansman''), Peter Farrelly (''Green Book''), Adam McKay (''Vice'') şi cu Bradley Cooper.

  • Globurile de Aur sunt cu atât mai râvnite cu cât lansează sezonul premiilor cinematografice şi pregătesc adesea terenul pentru prestigioasele Oscaruri, aşteptate la sfârşitul lunii februarie.

  • Însă, fie că este vorba despre site-ul specializat GoldDerby sau de casele de pariuri, Alfonso Cuaron îl întrece pe Bradley Cooper în ceea ce priveşte pronosticurile.

07/01/19 19:53

Globurile de Aur lansează sezonul premiilor de la Hollywood

Drama muzicală ''A Star Is Born" se află în competiţie strânsă cu filmul biografic ''Vice", comedia istorică "The Favourite" şi drama itinerantă "Green Book" la cea de-a 76-a ediţie a Globurilor de Aur, notează vineri AFP. Chiar dacă pelicula ''Vice'', un film biografic...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook