17.09.2019

  • Compania americană Google a restricționat accesul dispozitivelor Huawei la unele actualizări ale sistemului de operare Android, în urma măsurilor luate de președintele american Donald Trump împotriva companiei chineze, relatează BBC citat de Mediafax.

  • Decizia companiei Google vine după ce Administrația de la Washington a adăugat Huawei pe lista întreprinderilor cu care companiile americane nu pot avea contact economic fără o licență.

  • Reprezentanții Google au transmis, prin intermediul unui comunicat, că „se conformează legii și revizuiește implicațiile” posibile.

  • „Huawei va putea folosi doar versiunea publică de Android și nu va putea primi acces la aplicațiile patentate și la serviciile Google”, a declarat o sursă din cadrul companiei, citată de Reuters.

30/05/19 16:51

Google a restricționat accesul dispozitivelor Huawei la Android

Compania americană Google a restricționat accesul dispozitivelor Huawei la unele actualizări ale sistemului de operare Android, în urma măsurilor luate de președintele american Donald Trump împotriva companiei chineze, relatează BBC citat de Mediafax. Utilizatorii noilor...

Mondo News ·

Google a restricționat accesul dispozitivelor Huawei la Android

Mondo News

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook