05.12.2019

PE SCURT

  • Surse din anchetă citate de România TV susţin că femeia ar fi ținut ascuns cadavrul bunicii sale pentru a-i lua acesteia pensia.

  • Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

  • Rudele știau că bătrâna trăiește și este îngrijită de nepoată.

  • Ambele cadavre au fost transportate la SML pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor deceselor, se precizează într-o informare transmisă de IPJ Gorj.

13/08/19 14:37

Gorj: Femeie de 42 de ani găsită spânzurată lângă cadavrul mumificat al bunicii sale

O femeie de 42 de ani a fost găsită spânzurată în locuinţa ei din municipiul Târgu Joi, luni, în aceeaşi încăpere fiind descoperit şi cadavrul mumificat al bunicii sale. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, cele două corpuri au fost...

Jurnalul ·

Descoperire macabră la Tîrgu Jiu: o femeie spânzurată lângă cadavrul mumificat al bunicii ei

Surse din anchetă citate de România TV susţin că femeia ar fi ținut ascuns cadavrul bunicii sale pentru a-i lua acesteia pensia. Rudele știau că bătrâna trăiește și este îngrijită de nepoată. Cu o zi înainte de a se sinucide, femeia de 42 de ani ar fi primit un telefon...

Romania TV ·

Descoperire macabră la Tîrgu Jiu: o femeie spânzurată lângă cadavrul mumificat al bunicii ei

Romania TV

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook