12.08.2020

  • Parlamentul grec a adoptat legislația înăsprită după o dezbatere-maraton începută joi dimineață și încheiată vineri la primele ore, transmite Agerpres.

  • Grecia se confruntă cu o creștere a numărului de solicitanți de azil, iar Mitsotakis a spus că dorește un sistem „transparent și funcțional” care să protejeze refugiații, fără a „deschide porțile” oricui.

  • „Cei care știu că nu sunt eligibili pentru azil, dar încearcă să intre în țara noastră nu vor mai fi tolerați”, a spus șeful executivului în dezbaterea din Parlamentul elen.

  • Taberele de primire din Lesbos și Samos sunt cele mai aglomerate și condițiile de trai au fost denunțate în mai multe rânduri de organizațiile pentru apărarea drepturilor migranților și refugiaților.

05/11/19 10:24

Grecia înăsprește legislația privind azilul, pe fondul creșterii numărului de imigranți

Parlamentul grec a adoptat legislația înăsprită după o dezbatere-maraton începută joi dimineață și încheiată vineri la primele ore, transmite Agerpres. După preluarea mandatului în luna iulie, premierul conservator Kyriakos Mitsotakis promisese o revizuire amplă a procedurii...

EurActiv ·

Grecia înăsprește legislația privind azilul, pe fondul creșterii numărului de imigranți

EurActiv

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook