03.04.2020

PE SCURT

  • Decizia administraţiei de la Ankara a determinat autorităţile din Bulgaria şi Grecia să consolideze graniţele, în timp ce oficiali guvernamentali din ambele ţări susţineau că nu vor lăsa pe nimeni să treacă.

  • Agenţia turcă de ştiri Demiroren a publicat imagini cu sute de oameni care traversau câmpurile în nord-vestul ţării în direcţia graniţelor cu Uniunea Europeană.

  • Între timp, Uniunea Europeană l-a avertizat, vineri, pe preşedintele turc Recep Tayyip Erdoğan să respecte angajamentele în materie de imigraţie către statele membre.

  • Poliţia din Grecia a folosit grenade fumigene la un punct de trecere al frontierei, în timp ce Bulgaria a trimis încă 1.000 de militari la graniţa cu Turcia.

29/02/20 15:35

Grecia şi Bulgaria întăresc paza la frontiera cu Turcia. Sute de refugiaţi încearcă să treacă

Sute de refugiaţi au ajuns, vineri, la graniţele Turciei cu Bulgaria şi Grecia, după ce administraţia de la Ankara a anunţat că nu va mai împiedica refugiaţii sirieni să ajungă în Europa, transmite The Guardian. Decizia administraţiei de la Ankara a determinat autorităţile...

Jurnalul ·

Turcia forțează nota: Val de imigranți sirieni, spre Bulgaria şi Grecia

Sute de refugiaţi sirieni au pornit către Bulgaria şi Grecia, după ce Turcia a permis imigranţilor să plece pentru a forţa UE şi NATO să sprijine acţiunea militară pe care o desfăşoară în Siria, informează ABC. Agenţia turcă de ştiri Demiroren a publicat imagini cu sute...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook