24.07.2021

PE SCURT

  • „Aș fi onorat, în calitate de președinte al PSD Bacău, ca echipa de parlamentari ai organizației județene, la apropiatele alegeri generale, să fie deschisă de băcăuanca Gabriela Firea!

  • Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că Gabriela Firea va fi „numărul unu la București” pe lista partidului pentru Senat.

  • Președintele PSD Bacău apreciază că sprijinul „ferm și prompt” primit din partea Gabrielei Firea este „o dovadă în plus că băcăuanii sunt întotdeauna uniți, indiferent de distanțele care îi separă”.

  • Firea, discutând azi cu Dragoș, s-a implicat mult în campania de la Bacău.

07/10/20 15:56

Grindeanu: Gabriela Firea deschide lista la București și e normal să fie așa

Sorin Grindeanu spune că Gabriela Firea va deschide lista la București și este normal să fie așa, fiind liderul organizației PSD din Capitală. „Doamna Firea, din câte știu eu, e din Bacău. Dna. Firea, discutând azi cu Dragoș, s-a implicat mult în campania de la Bacău....

Jurnalul ·

Gabriela Firea propusă să deschidă lista PSD Bacău pentru alegerile parlamentare

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei în funcție a fost invitat să candideze de Dragoș Benea, președintele PSD Bacău.. „Băcăuanii sunt întotdeauna uniți, indiferent de distanțele care îi separă”, spune liderul organizației PSD Bacău, Dragoș Benea. „Aș fi onorat,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook