06.06.2020

PE SCURT

  • Prim-ministrul a fost capabil să economisească o mare cheltuială și efort atât pentru Statele Unite cât și pentru Danemarca fiind atât de direct.

  • Acest anunţ intervine cu câteva zile înainte de plecarea lui Donald Trump spre Franţa, unde va participa la summitul G7 de la Biarritz, în perioada 24-26 august.

  • La Copenhaga, Casa Regală, aflată la originea invitaţiei lui Trump, şi-a exprimat surpriza, într-un comunicat scris, transmis la televiziunea publică DR.

  • Îi mulţumesc pentru aceasta şi mă grăbesc să reprogramez pentru o altă dată această întrevedere, a continuat miliardarul republican.

21/08/19 14:52

Groenlanda, motiv de dispută. Donald Trump anulează întâlnirea cu premierul Danemarcei

"Danemarca este o țară foarte specială cu oameni incredibili, dar ținând cont de declarațiile prim-ministrului Mette Frederiksen, potrivit cărora ea nu are niciun interes în a discuta achiziția Groenlandei, voi amâna întâlnirea noastră programată peste două săptămâni pentru...

DCnews ·

Donald Trump amână întâlnirea cu premierul danez, după ce acesta a refuzat să vândă Groenlanda

Preşedintele american Donald Trump a anunţat marţi că şi-a amânat întrevederea cu Mette Frederiksen prevăzută pentru începutul lui septembrie, în condiţiile în care premierul danez nu manifestă interes pentru o eventuală achiziţionare de către Trump a Groenlandei, teritoriu...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook