15.10.2019

  • Doamna ministru al Justiţiei va oferi mai multe detalii referitor la momentul în care va fi făcut public, dar e o chestiune de zile presupun, a declarat Nelu Barbu, miercuri, la Palatul Victoria.

  • România a fost ţara cu cel mai mare (6) număr de recomandări neimplementate referitoare la parlamentari, fiind urmată de Polonia (5), Cipru, Serbia şi Turcia (câte 4 recomandări neimplementate).

  • Guvernele, parlamentarii şi alte autorităţi naţionale trebuie să-şi arate angajamentul în combaterea corupţiei prin implementarea integrală a recomandărilor GRECO'', a subliniat secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland.

  • În opinia preşedintelui GRECO, Marin Mrčela, nicio ţară nu este imună la corupţie şi toate ţările trebuie să adopte măsuri concrete pentru a preveni şi contracara acest flagel.

11/07/19 15:42

Guvernul a avizat publicarea raportului GRECO

"Guvernul a avizat publicarea raportului GRECO pentru că, aşa cum a şi spus doamna prim-ministru, vom face demersurile necesare şi vom îndeplini toate procedurile, pentru că Guvernul chiar este transparent în ceea ce priveşte relaţia cu partenerii noştri europeni pe acest...

Romania TV ·

Guvernul a avizat publicarea raportului GRECO

Romania TV

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook