22.05.2018

  • Este vorba de Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului, Regia Autonomă ''Registrul Auto Român'' şi Compania Naţională ''Aeroporturi - Bucureşti'' - S.A, ultimele două aflate sub autoritatea Ministerului Transporturilor.

  • Alte proiecte de hotărâre care se vor afla pe masa Executivului se referă la aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe 2017 pentru mai multe instituţii.

  • Membrii Cabinetului ar putea discuta şi un memorandum cu tema Demersuri în vederea identificării unor măsuri pentru finalizarea acordării de despăgubiri pentru foştii investitori ai Fondului Naţional de Investiţii.

  • De asemenea, Guvernul ar putea stabili, joi, data alegerilor parţiale pentru primari în unele circumscripţii electorale, dar şi calendarul acţiunilor din cuprinsul perioadei electorale.

21/04/17 13:29

Guvernul ar putea modifica legea privind acordarea burselor de merit pentru olimpicii internaţionali

Potrivit unui comunicat al Executivului, pe ordinea de zi ar mai putea intra proiectul de lege privind înfiinţarea Universităţii Adventus din Cernica, dar şi un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea Legii 186/2016 privind unele măsuri în domeniul asigurării...

Obiectiv ·

Guvernul ar putea modifica legea privind acordarea burselor de merit pentru olimpicii internaţionali

Obiectiv

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook