01.12.2020

PE SCURT

  • „Prim-ministrul Ludovic Orban a făcut în această dimineață (joi - n..r) al doilea test pentru COVID-19, la 10 zile după ce a intrat în contact cu un realizator tv diagnosticat pozitiv.

  • Ludovic Orban s-a testat după ce a aflat că realizatorul B1 TV Silviu Mănăstire, care l-a avut invitat marțea trecută în emisiune pe premier, a fost confirmat cu noul coronavirus.

  • Ca atare, prim-ministrul va fi de astăzi prezent la Palatul Victoria pentru activităţile curente, se arată în informarea Executivului.

08/10/20 14:27

Guvernul se reunește în ședință la ora 17:00

Guvernul se reunește în ședință de la ora 17:00, la Palatul Victoria. La ședință va participa și premierul Ludovic Orban, după ce rezultatul celui de-al doilea test pentru COVID-19 a fost negativ. „Prim-ministrul Ludovic Orban a făcut în această dimineaţă al doilea test...

Jurnalul ·

Premierul Ludovic Orban iese din izolare și se întoarce la Palatul Victoria. Al doilea test, negativ

Rezultatul celui de-al doilea test pentru COVID-19 făcut de premierul Ludovic Orban este negativ, au transmis, joi, reprezentanții Executivul. Premierul își reia, astfel, activitatea. „Prim-ministrul Ludovic Orban a făcut în această dimineață (joi - n..r) al doilea test...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook