08.07.2020

  • După citirea comunicatului în emisiunea „Exces de putere” de la Antena 3, opiniile invitaților lui Adrian Ursu au arătat că informația de presă transmisă de la Cotroceni are vicii de logică.

  • În consecință este greu de crezut că Macron i-ar fi putut promite lui Iohannis, în mod real retragerea candidaturii juristului francez.

  • În primul rând nu este de competența președintelui Franței să retragă o candidatură depusă în nume personal, nu sub autoritatea statului, pentru procesul de selecție la conducerea parchetului european.

  • Proaspăt uns cu sprijinul lui Macron la șefia unui grup politic în Parlamentul European, Cioloș explică mecanismul de alegere al procurorului general european și „traduce” comunicatul de la Cotroceni.

20/07/19 07:17

Halucinațiile de la Cotroceni îl bagă la apă pe Macron

Comunicatul Administrației prezidențiale difuzat vineri seara, înainte de ora 19, care anunță că președintele Macron i-a promis lui Klaus Iohannis că ÎL RETRAGE pe Bohnert din cursa pentru funcția de procuror general european a stârnit un val de comentarii și mai ales nedumeriri....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook