06.06.2020

  • Potrivit sursei citate, sondajul are ca scop realizarea unei prognoze pe termen scurt cu privire la piaţa muncii şi va fi utilizat la fundamentarea planului de formare profesională pentru anul 2020.

  • Prin implementarea acestei noi funcţionalităţi, platforma de livrare a serviciilor online către angajatori îşi completează, astfel, gama de instrumente.

  • Acesta a ţinut să adauge că sunt rugaţi să răspundă la chestionar angajatorii care au cel puţin zece salariaţi, dar nu sunt excluse nici răspunsurile primite de la angajatorii mai mici.

  • De asemenea, aceleaşi concluzii vor putea fi utilizate pentru adaptarea programelor de stimulare a ocupării forţei de muncă mai aproape de nevoile pieţei.

04/09/19 17:44

Harghita: Angajatorii, invitaţi să participe la un sondaj online pentru stabilirea necesarului de forţă de muncă pe termen scurt

Directorul AJOFM Harghita, Tiberiu Pănescu, a declarat pentru AGERPRES că sondajul va fi realizat în perioada 5-20 septembrie, pe baza unui chestionar online, găzduit de site-ul instituţiei, care va putea fi accesat din secţiunea dedicată angajatorilor, aceeaşi secţiune...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook