03.06.2020

  • Radu Hanga, fostul preşedinte AAF, numit recent preşedinte al Bursei de Valori Bucureşti, va fi membru în Consiliul Director până la viitoarele alegeri”, a declarat Jan Pricop, director executiv AAF.

  • „Votul pe care l-a primit Consiliul Director astăzi arată, încă o dată, încrederea membrilor asociaţiei în capacitatea actualei echipe de a duce la îndeplinire planurile anunţat la începutul mandatului.

  • Preiau acest mandat într-un moment dificil al pieţei financiare, iar această decizie demonstrează dorinţa membrilor de a continua proiectele aflate în derulare.

  • Bineînţeles, vom menţine eforturile pe direcţia educaţiei financiare, punând accent pe o mai bună înţelegere a beneficiilor pe care le aduce o investiţie diversificată în fondurile de investiţii.

10/03/20 21:03

Horia Gustă a fost ales preşedinte al Asociaţiei Administratorilor de Fonduri

Adunarea generală a membrilor Asociaţiei Administratorilor de Fonduri din România a aprobat marți continuarea activităţii actualului Consiliu Director până la finalizarea mandatului şi preluarea de către Horia Gustă, fost vicepreşedine AAF, a poziţiei de preşedinte al Asociației....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook