20.10.2019

  • Horia Tecău a urcat patru poziții după finala de la Washington, și se află acum pe locul 11, în timp ceMarius Copil a coborât patru pozițiişi se aflăpe locul 88 ATP.

  • În ierarhia ATP Race la dublu, pentru Turneul Campionilor, Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer au urcat un loc, de pe 6 pe 5. Clasamentul ATP la simplu 1 (1).

  • Tenismanul grec Stefanos Tsitsipas a urcat un loc şi se află pe 5 în clasamentul mondial al jucătorilor profesionişti (ATP),cea mai bună clasare din cariera sa.

  • Florin Mergea a reuşit un salt impresionant, de 71 de locuri, şi se află pe 262 în urma titlului cucerit la Sopot (challenger).

05/08/19 14:58

Horia Tecău a urcat pe locul 11 ATP la dublu după finala de la Washington. Marius Copil a coborât pe locul 88 ATP la simplu

Horia Tecău a urcat patru poziții după finala de la Washington, și se află acum pe locul 11, în timp ce Marius Copil a coborât patru poziții şi se află pe locul 88 ATP. Tenismanul grec Stefanos Tsitsipas a urcat un loc şi se află pe 5 în clasamentul mondial al jucătorilor...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook