19.06.2019

  • Horoscop Taur.Dacă ţi-ai putea permite azi o zi complet liberă, ca de vacanţă, profită de ocazie, pentru că ar avea efecte fantastice asupra psihicului tău.

  • Nu accepta să-ţi spună alţii ce să faci, nici nu urma orbeşte ordinele altora, pentru că tu personal ai mai multe resurse pentru a-ţi croi singur drumul către ceea ce vrei să obţii.

  • Într-o astfel de stare îţi regăseşti calmul, buna dispoziţie, luciditatea, pentru că nu apare nimic care să-ţi distragă atenţia şi să te irite.

  • Horoscop Rac.Chiar dacă nu cunoşti situaţia de faţă în cele mai mici amănunte, nu te crampona de aceste fleacuri, ci continuă ce ai început.

09/04/19 14:51

Horoscop 10 aprilie 2019. Ai nevoie de aer proaspăt şi de linişte, cele două ingrediente magice care te vor remonta ca prin farmec

Horoscop Berbec.Eşti într-o fază creativă în care poţi lăsa imaginaţia să zboare încotro vrea iar această totală libertate de gândire este benefică pentru a descoperi o mulţime de idei noi şi bune. Nu accepta să-ţi spună alţii ce să faci, nici nu urma orbeşte ordinele altora,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook